ΕΛ| EN| DE

Αποσπερίδα

Καλώς ήλθατε στην ταβέρνα μας

Θέλει μεράκι κι όρεξη και μια καρδιά μεγάλη, να κάμεις την ταβέρνα σου να μην υπάρχει άλλη!

Μία βόλτα στην πλατεία και στα σοκάκια του χωριού μας, είναι αρκετή για να θαυμάσει κάποιος τα πετρόχτιστα, παραδοσιακά κτίσματα της Κρητικής αρχιτεκτονικής.

Πάνω σε αυτή την πλατεία αποφασίσαμε το 1993 να ανοίξουμε μια μικρή πέτρινη ταβέρνα όπου θα μπορούμε να φιλεύουμε με την κρητική παραδοσιακή μας κουζίνα τους χωριανούς μας αλλά και τους φίλους επισκέπτες του χωριού μας.

Στην αρχή ξεκινήσαμε δειλά με οχτώ τραπέζια, όμως η αγάπη του κόσμου μας ώθησε να μεγαλώσουμε την ταβέρνα, τόσο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Το χειμώνα μπορείτε να περάσετε αξέχαστες βραδιές με καλό φαγητό και όπως έλεγαν οι παλιοί δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από καλή παρέα, καλό φαγητό, καλό κρασί και τη ζεστασιά από το τζάκι. Έτσι λοιπόν όλα αυτά φροντίσαμε να σας τα παρέχουμε σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι παραγωγής μας, όπως το ελαιόλαδο, τη ρακί, το κρέας, τα λαχανικά, κ.α.

Τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε μαζί μας σε εξορμήσεις σε διάφορες παραλίες της γύρω περιοχής, απολαμβάνοντας παράλληλα τα μαγευτικά τοπία και τα πλούσια παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα κάνοντας Barbeque!

Επειδή όμως και το καλοκαίρι απαιτεί γεύμα κάτω από το φώς του φεγγαριού και τη λάμψη των αστεριών, δημιουργήσαμε έναν κατάλληλο χώρο στην πλατεία του χωριού με θέα τον μικρό μας παραδοσιακό ξυλόφουρνο, όπου και μαγειρεύονται όλα τα φαγητά μας.

Επίσης τον Αύγουστο, θα έχετε την δυνατότητα (ενώ θα απολαμβάνετε το γεύμα σας) να παρακολουθείτε και τις 10 ήμερες εκδηλώσεις του χωριού μας, ενώ στις 29 Αυγούστου όλοι μαζί μια παρέα γιορτάζουμε το ετήσιο γλέντι του χωριού μας προς τιμήν του Αγίου Ιωάννη του Ριγολόγου.

Καθημερινός μας στόχος είναι ο πελάτης να φεύγει πάντα ευχαριστημένος, από το φαγητό, τις τιμές και να κάνει «στέκι» την ταβέρνα μας γι’ αυτόν και την παρέα του.

Η ταβέρνα μας είναι σε θέση να φιλοξενήσει και οποιαδήποτε μικρή σας εκδήλωση 35-40 ατόμων.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε σύντομα κοντά μας, για να γνωρίσετε τη φιλοξενία και το υπέροχο φαγητό μας!

" Ο Βάφης έχει μια καρδιά π' άλλος κι' ανείς δεν έχει,
κι έχει τσι μισαφίριδες του μέσα και τους προσέχει. "

Espa Banner